СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ


Дополни ја својата сметка со поени.

1 поен = 1 денар

Мarket7.mk ви нуди можност да ја дополните вашата сметка со поени кои можете да ги користите за плаќање при промоција на огласи. Поените имаат вредност од 1 поен = 1 Денар и се одлична можност за функционирање на компании или физички лица кои имаат потреба за почесто промовирање на огласи или користат други видови на платени услуги на Market7.mk. Поените не застаруваат и можат да бидат искористени во било кој период се додека вашата сметка на Market7.mk е активна. Поените може да се надополнат со купување на еден од понудените пакети со поени. Начините за плаќање при купување на поени се со употреба на Кредитна /Дебитна картичка или со Уплатница со банкарски трансфер. Со употреба на поени при плаќање на Market7.mk се заштедува време и ресурси.


Пакети со поени

500 поени

Поени: 500
Трошок за поен: 1,00 MKD
500 MKD
Плати

1000 поени

Поени: 1000
Трошок за поен: 1,00 MKD
1.000 MKD
Плати

2000 поени

Поени: 2000
Трошок за поен: 1,00 MKD
2.000 MKD
Плати

3000 поени

Поени: 3000
Трошок за поен: 1,00 MKD
3.000 MKD
Плати

5000 поени

Поени: 5000
Трошок за поен: 1,00 MKD
5.000 MKD
Плати

7000 поени

Поени: 7000
Трошок за поен: 1,00 MKD
7.000 MKD
Плати

10000 поени

Поени: 10000
Трошок за поен: 1,00 MKD
10.000 MKD
Плати

12000 поени

Поени: 12000
Трошок за поен: 1,00 MKD
12.000 MKD
Плати

15000 поени

Поени: 15000
Трошок за поен: 1,00 MKD
15.000 MKD
Плати

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ

TESLA MODEL 3 Long Range Dual Motor AWD Autopilot
TESLA MODEL 3 Long Ran ...
СЕ ПРОДАВА52.900 EUR
BMW 525d 2014
BMW 525d 2014
СЕ ПРОДАВА21.500 EUR
Mercedes-Benz GLA 180d 2015
Mercedes-Benz GLA 180d ...
СЕ ПРОДАВА17.800 EUR
MASAZA MASAZI 077642494 GOSPODA, DAMI VIP AMBIENT
MASAZA MASAZI 07764249 ...
СЕ ПРОДАВА3.000 MKD
VOLKSWAGEN GOLF VI 1.6 TDI BlueMotion 2009
VOLKSWAGEN GOLF VI 1.6 ...
СЕ ПРОДАВА7.300 EUR
Se prodava stan vo Centar 75m2 kaj Montenegro
Se prodava stan vo Cen ...
СЕ ПРОДАВА97.500 EUR
Masaza masazi
Masaza masazi
СЕ ПРОДАВА2.000 MKD

НАЈНОВИ ОГЛАСИ

Nasiot Nov Dom
Nasiot Nov Dom
СЕ ПРОДАВА65.000 EUR
Golf5 karavan
Golf5 karavan
СЕ ПРОДАВА5.400 EUR
Nasiot Nov Dom
Nasiot Nov Dom
СЕ ПРОДАВА71.000 EUR
Спрат одцкуќа
Спрат одцкуќа ...
СЕ ИЗНАЈМУВА1 EUR
СЕ ИЗДАВА НАМЕСТЕН СТАН ВО АЕРОДРОМ - CEVAHIR SKY
СЕ ИЗДАВА НАМЕСТЕН СТА ...
СЕ ИЗНАЈМУВА600 EUR
AUDI A4
AUDI A4
СЕ ПРОДАВА8.750 EUR
CITROEN C4 EXLUSIVE *PANORAMA* 1.6
CITROEN C4 EXLUSIVE *P ...
СЕ ПРОДАВА6.950 EUR
Trosoben stan vo Aerodrom , Majchin Dom
Trosoben stan vo Aerod ...
СЕ ИЗНАЈМУВА300 EUR

НАШАТА МИСИЈА

„Да ви овозможиме технички и содржински најдобро подготвен електронски огласник, кадешто ќе можете едноставно и лесно да објавувате огласи и реклами, да ги продавате и нудите вашите производи и услуги и да пребарувате низ многуте категории и локации за да ги најдете предметите, услугите и понудите кои вам совршено ви одговараат.“