AGENCIJA  - logo

AGENCIJA

Дејност Недвижности, Градежништво и Реновирање
За нас АГЕНЦИЈА МИЛЕНИУМ КОМ Е ВАШИОТ ВИСТИНСКИ ПАРТНЕР ЗА ИСПОЛНУВАЊЕ НА ВАШИОТ СОН ДО ВИСТИНСКИ ТОПОЛ И УБАВ ДОМ ПОСРЕДУВАМЕ ПРИ ПРОДАЖБА ПРОДАВАЊЕ , КУПУВАЊЕ , ИЗНАЈМУВАЊЕ И КОМПЛЕТИРАЊЕ НА СИТЕ ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ВАШИОТ НЕДВИЖЕН ИМОТ ТЕЛ. . 2460-954 071/377-770 075/278-789 075/496-670 075/496-650
Телефон 071/377-770
Viber /WhatsАpp 075278789 075496670
Е-маил адреса [email protected]
Веб-страница https://mileniumkom.mk/
Локација Општина Аеродром, Скопје, Македонија БУЛЕВАР КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ ПИТУ 26 ЛОК.9, 1000

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ