ДАРМА ДОМА Real Estate Skopje - logo

ДАРМА ДОМА Real Estate Skopje

Дејност Недвижности, Градежништво и Реновирање
За нас Почитувани, Дарма Дома е агенција за недвижности која е спремна да одговори на вашите барања и потреби. Вашата потрага по нов дом започнува од нас! Во нашиот асортиман на недвижнини може да пронајдете станови за изнајмување и продажба според вашите потреби и буџет. Во нашата агенција има млад и искусен тим на агенти кои ќе Ви помогнат да пронајдете и да донесете вистинска одлука за тоа што го посакувате. На нашата продавница на Market7.mk можете да ја погледнете понудата на недвижности кои ги нудиме.
Телефон +38978219508
Viber /WhatsАpp +38978219508
Е-маил адреса [email protected]
Веб-страница https://darmadoma.com.mk/
Локација Општина Карпош, Скопје, Македонија Љубљанска 16-1/10, 1000
Сортирај по

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ