СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ

1. Што е Market7.mk?

 

Market7.mk е бесплатен електронски огласник. 

Нашата мисија и цел е вам да ви овозможиме технички и содржински најдобро подготвен електронски огласник, кадешто ќе можете едноставно и лесно да објавувате огласи, реклами, производи и пазарни промоции и да пребарувате низ многуте категории и локации за да ги најдете предметите, услугите и понудите кои вам совршено ви одговараат.

 

За повеќе информации посетете ја страницата За Market7.mk

 

 

2. Кои се Условите за употреба на Market7.mk?

 

Со пристапување до www.market7.mk и неговите поврзани веб-страници, домени, поддомени, услуги, апликации или алатки (колективно наречени „Market7.mk“) се согласувате со Условите за употреба, кои се дизајнирани за да се осигураме дека Market7.mk ќе работи за секого.

За повеќе информации посетете ја страницата Услови за употреба.

 

 

3. Која е Политиката за приватност на Market7.mk?

 

Кога се регистрирате на Market7.mk и објавувате огласи, реклами, производи и пазарни промоции ние ќе прибереме и зачуваме некои ваши информации. Политиката за приватност ќе ви објасни зошто собираме и како ги користиме овие информации. За повеќе информации во врска со кои податоци ги прибираме и како истите може да бидат искористени, ве молиме посетете ја страницата Политика за приватност.

 

 

4. Како да креирам сметка на Market7.mk?

 

За да креирате ваша сметка на Market7.mk појдете и кликнете на полето Креирај сметка. Потоа ќе треба да ги внесете вашите контакти и детали. Внесете име кое ќе биде јавно видливо на вашата сметка на Market7.mk. Внесете корисничко име, лозинка и емаил адреса која ќе се користи исклучиво за најава на електронскиот огласник Market7.mk. Потоа изберете каков тип на сметка ќе отворите и пополнете ги соодветно полињата кои се побаруваат. Можете да изберете меѓу Физичко лице и Продавница. Разликата меѓу двата типа на сметки е во тоа дека типот Продавница е наменет за правни лица или физички лица кои вршат поголем обем на огласување. Сите сметки регистрирани како типот Продавница може да бидат разгледани доколку ја посетите страницата Продавници.

 

 

5. Дали се наплаќа за додавање огласи на Market7.mk?

 

За да додавате и објавувате огласи на Market7.mk потребно е првин да креирате /регистрирате ваша сметка. Додавање и објавување огласи, реклами, производи и пазарни промоции на Market7.mk е бесплатно. Вашиот оглас ќе биде видлив на Market7.mk во наредните 365 дена од денот на објава. Доколку сакате вашиот оглас да привлече повеќе внимание и да има поголема гледаност, во тој случај можете да изберете една или повеќе од платените промоции за огласи.

 

 

6. Како да платам на Market7.mk?

 

Постојат повеќе начини за плаќање на Market7.mk. Можете да платите со кредитна /дебитна картичка, со банкарски трансфер или со кредити. За повеќе информации посетете ја страницата Информации за плаќање.

 

 

 

Доколку не најдовте одговор на вашето прашање, ве молиме контактирајте со нас.

 

Андромеда и тимот

 

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ

MASAZA MASAZI 077642494 GOSPODA, DAMI VIP AMBIENT
MASAZA MASAZI 07764249 ...
СЕ ПРОДАВА3.000 MKD
Se prodava stan vo Centar 75m2 kaj Montenegro
Se prodava stan vo Cen ...
СЕ ПРОДАВА97.500 EUR
Mercedes-Benz GLA 180d 2015
Mercedes-Benz GLA 180d ...
СЕ ПРОДАВА17.800 EUR
TESLA MODEL 3 Long Range Dual Motor AWD Autopilot
TESLA MODEL 3 Long Ran ...
СЕ ПРОДАВА52.900 EUR
VOLKSWAGEN GOLF VI 1.6 TDI BlueMotion 2009
VOLKSWAGEN GOLF VI 1.6 ...
СЕ ПРОДАВА7.300 EUR
Masaza masazi
Masaza masazi
СЕ ПРОДАВА2.000 MKD
BMW 525d 2014
BMW 525d 2014
СЕ ПРОДАВА21.500 EUR

НАЈНОВИ ОГЛАСИ

Nasiot Nov Dom
Nasiot Nov Dom
СЕ ПРОДАВА65.000 EUR
Golf5 karavan
Golf5 karavan
СЕ ПРОДАВА5.400 EUR
Nasiot Nov Dom
Nasiot Nov Dom
СЕ ПРОДАВА71.000 EUR
Спрат одцкуќа
Спрат одцкуќа ...
СЕ ИЗНАЈМУВА1 EUR
СЕ ИЗДАВА НАМЕСТЕН СТАН ВО АЕРОДРОМ - CEVAHIR SKY
СЕ ИЗДАВА НАМЕСТЕН СТА ...
СЕ ИЗНАЈМУВА600 EUR
AUDI A4
AUDI A4
СЕ ПРОДАВА8.750 EUR
CITROEN C4 EXLUSIVE *PANORAMA* 1.6
CITROEN C4 EXLUSIVE *P ...
СЕ ПРОДАВА6.950 EUR
Trosoben stan vo Aerodrom , Majchin Dom
Trosoben stan vo Aerod ...
СЕ ИЗНАЈМУВА300 EUR

НАШАТА МИСИЈА

„Да ви овозможиме технички и содржински најдобро подготвен електронски огласник, кадешто ќе можете едноставно и лесно да објавувате огласи и реклами, да ги продавате и нудите вашите производи и услуги и да пребарувате низ многуте категории и локации за да ги најдете предметите, услугите и понудите кои вам совршено ви одговараат.“