СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ

Драги пријатели

 

Доколку продолжите да пребарувате и да го користите Market7.mk, вие се согласувате да ги почитувате нашите Услови за употреба. Кога го користите Market7.mk за објава на огласи, реклами, производи и пазарни промоции ние ќе прибереме и зачуваме некои ваши информации. Оваа Политика за приватност ќе ви објасни зошто собираме и како ги користиме овие информации. Доколку сè уште имате било какви прашања или ви треба појаснување во врска со употребата на вашите информации, слободно контактирајте со нас.

 

Колачиња (cookies)

Колачињата се датотеки зачувани во вашиот интернет прелистувач со цел да го персонализираме вашето веб-искуство со бесплатниот електронски огласник Market7.mk. Со прифаќање на нашата политика за приватност, вие се согласувате да користиме колачиња. Ние ги користиме овие софтверски колачиња со цел да го подобриме вашето искуство во прелистувањето и да добиваме извештаи за појавени грешки кога ја користите нашата веб-страница.

 

Лични податоци

Личните податоци што ги собираме од вас може да вклучуваат ваше име и презиме, адреса, е-адреса, телефонски број и IP-адреса. Ние ги собираме овие информации само кога објавувате оглас или се регистрирате во нашиот систем и ни требаат овие информации со цел да ве идентификуваме и регистрираме како корисник, да ги потврдиме вашите постапки и да ве контактираме во врска со употребата на Market7.mk или да одговориме на вашите прашања. Вашите телефонски број и е-адреса може да ги користат други посетители на веб-страниците за да ве контактираат во врска со вашиот оглас. Ние не ги споделуваме овие информации со трети лица.

 

Локација

Кога пребарувате на Market7.mk, може да ја искористиме вашата IP адреса за да ја откриеме вашата локација. Овие информации ни требаат за да го персонализираме вашето искуство, особено кога користите пребарување со мапа на нашата страница или барате огласи на Мапа. Вашата локација е потребна за да ви ја покажеме соодветната локација на Мапата и огласите во близина на вашата локација. Ние исто така може да ја користиме вашата локација за да ви покажеме соодветни банери или гео-насочен маркетинг од Google и други ад-сервери.

 

Информации за кредитни картички

Кога плаќате за услуги од страна на Market7.mk, ги внесувате информациите за вашата кредитна картичка со цел да извршите плаќање. Бидејќи процесот на плаќање го водат трети даватели на услуги-плаќања, информациите за вашата кредитна картичка ние не ги зачувуваме и немаме пристап до овие информации во ниту една фаза од процесот на плаќање.

 

Системски известувања (нотификации)

Користејќи го бесплатниот електронски огласник Makret7.mk, давате согласност дека понекогаш ќе добивате системски известувања на вашата е-адреса со кои ве известуваме за успешно додаден или изменет оглас, предупредувања дека истекува периодот на активност на оглас или претплата, што значи дека огласот ќе истече ако не го обновите и други видови известувања во врска со вашите активности на Market7.mk. Системските известувања се дизајнирани да служат како потсетници или корисни совети за подобрување на вашето искуство на Market7.mk. Не можете да се исклучите од приемот на системски известувања. Единствениот начин да престанете да ги добивате е да ја избришете вашата корисничка сметка преку страницата Моја сметка.

 

Ваши пријатели,

Андромеда и тимот

 

Контактирајте со нас

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ

Se prodava stan vo Centar 75m2 kaj Montenegro
Se prodava stan vo Cen ...
СЕ ПРОДАВА97.500 EUR
BMW 525d 2014
BMW 525d 2014
СЕ ПРОДАВА21.500 EUR
Masaza masazi
Masaza masazi
СЕ ПРОДАВА2.000 MKD
VOLKSWAGEN GOLF VI 1.6 TDI BlueMotion 2009
VOLKSWAGEN GOLF VI 1.6 ...
СЕ ПРОДАВА7.300 EUR
Mercedes-Benz GLA 180d 2015
Mercedes-Benz GLA 180d ...
СЕ ПРОДАВА17.800 EUR
Audi A7 2012
Audi A7 2012
СЕ ПРОДАВА20.000 EUR
TESLA MODEL 3 Long Range Dual Motor AWD Autopilot
TESLA MODEL 3 Long Ran ...
СЕ ПРОДАВА52.900 EUR

НАЈНОВИ ОГЛАСИ

Nasiot Nov Dom
Nasiot Nov Dom
СЕ ПРОДАВА65.000 EUR
Golf5 karavan
Golf5 karavan
СЕ ПРОДАВА5.400 EUR
Nasiot Nov Dom
Nasiot Nov Dom
СЕ ПРОДАВА71.000 EUR
Спрат одцкуќа
Спрат одцкуќа ...
СЕ ИЗНАЈМУВА1 EUR
СЕ ИЗДАВА НАМЕСТЕН СТАН ВО АЕРОДРОМ - CEVAHIR SKY
СЕ ИЗДАВА НАМЕСТЕН СТА ...
СЕ ИЗНАЈМУВА600 EUR
AUDI A4
AUDI A4
СЕ ПРОДАВА8.750 EUR
CITROEN C4 EXLUSIVE *PANORAMA* 1.6
CITROEN C4 EXLUSIVE *P ...
СЕ ПРОДАВА6.950 EUR
Trosoben stan vo Aerodrom , Majchin Dom
Trosoben stan vo Aerod ...
СЕ ИЗНАЈМУВА300 EUR

НАШАТА МИСИЈА

„Да ви овозможиме технички и содржински најдобро подготвен електронски огласник, кадешто ќе можете едноставно и лесно да објавувате огласи и реклами, да ги продавате и нудите вашите производи и услуги и да пребарувате низ многуте категории и локации за да ги најдете предметите, услугите и понудите кои вам совршено ви одговараат.“