СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ

Драги пријатели

 

Се надеваме дека уживате во користењето на бесплатниот електронски огласник Market7.mk. Нашата цел е да бидеме најдобра веб-страница за огласување и пребарување на вашите огласи, реклами, производи и пазарни промоции. За да постигнеме таква амбициозна цел, нашите стандарди на однесување потребно е да бидат на највисокото можно ниво. Ние максимално се вложуваме за да ви овозможиме најлесно и најубаво искуство кога го користите нашиот електронски огласник.

 

Ние ви нудиме бесплатно огласување на огласи на нашата веб-страница која е посетувана од илјадници посетители дневно. Доколку сакате повеќе информации за плаќањето на Market7.mk ве молиме посетете ги нашите Услови за употреба во делот за Плаќања.

Доколку сакате вашиот оглас да биде промовиран на Market7.mk ние ви ги нудиме следниве платени опции за промовирање со кои можете да постигнете поголема прегледност, посетеност и важност на огласот, реклама, продажна промоција и слично:

 

Промоција ''Топ позиционирање''

Вашиот оглас ќе биде објавен и позициониран на врвот на листата со огласи од соодветната категорија во текот на период од денови кои Вие ќе го одберете. Со оваа промоција вашиот оглас секогаш ќе биде во врвот од листата пред останатите огласи.

Избор на период за промовирано огласување:

15 дена - 300 МКД /300 поени

30 дена - 500 МКД /500 поени

 

Промоција ''Специјален оглас''

Вашиот оглас ќе биде објавен во популарната галерија со специјални огласи во текот на период од денови кои Вие ќе го одберете. Вашиот оглас ќе ротира со други специјални огласи во однос на прикажувањето. Видливоста на огласот ќе се зголеми и плус огласот ќе добие етикета со ѕвезда за специјален оглас. Оваа промоција е одлична за зголемена видливост на вашиот оглас.

Избор на период за промовирано огласување:

15 дена - 300 МКД /300 поени

30 дена - 500 МКД /500 поени

 

Промоција ''Нагласена позадина''

Вашиот оглас ќе биде објавен со нагласена позадина на листата со огласи во текот на период од денови кои Вие ќе го одберете. Ова е супер одлична промоција со која ќе го нагласите вашиот оглас и истиот ќе биде многу забележителен.

Избор на период за промовирано огласување:

15 дена - 150 МКД /150 поени

30 дена - 200 МКД /200 поени

 

Промоција ''Рамка''

Вашиот оглас ќе биде објавен во забележителна рамка во текот на период од денови кои Вие ќе го одберете. Со оваа промоција вашиот оглас ќе биде лесно воочлив од останатите огласи.

Избор на период за промовирано огласување:

15 дена - 100 МКД /100 поени

30 дена - 150 МКД /150 поени

 

Промоција ''Болдирано''

Вашиот оглас ќе биде објавен со болдирани букви и бројки на листата со огласи во текот на период од денови кои Вие ќе го одберете. Ова е одлична промоција доколку сакате вашиот оглас да се истакнува додека корисниците ги прелистуваат огласите.

Избор на период за промовирано огласување:

15 дена - 100 МКД /100 поени

30 дена - 150 МКД /150 поени

 

 

Кликнете тука за да додадете нов оглас на Market7.mk

 

Ваши пријатели,

Андромеда и тимот

 

Контактирајте со нас

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ

Se prodava stan vo Centar 75m2 kaj Montenegro
Se prodava stan vo Cen ...
СЕ ПРОДАВА97.500 EUR
VOLKSWAGEN GOLF VI 1.6 TDI BlueMotion 2009
VOLKSWAGEN GOLF VI 1.6 ...
СЕ ПРОДАВА7.300 EUR
TESLA MODEL 3 Long Range Dual Motor AWD Autopilot
TESLA MODEL 3 Long Ran ...
СЕ ПРОДАВА52.900 EUR
Audi A7 2012
Audi A7 2012
СЕ ПРОДАВА20.000 EUR
BMW 525d 2014
BMW 525d 2014
СЕ ПРОДАВА21.500 EUR
Mercedes-Benz GLA 180d 2015
Mercedes-Benz GLA 180d ...
СЕ ПРОДАВА17.800 EUR
Masaza masazi
Masaza masazi
СЕ ПРОДАВА2.000 MKD

НАЈНОВИ ОГЛАСИ

Nasiot Nov Dom
Nasiot Nov Dom
СЕ ПРОДАВА65.000 EUR
Golf5 karavan
Golf5 karavan
СЕ ПРОДАВА5.400 EUR
Nasiot Nov Dom
Nasiot Nov Dom
СЕ ПРОДАВА71.000 EUR
Спрат одцкуќа
Спрат одцкуќа ...
СЕ ИЗНАЈМУВА1 EUR
СЕ ИЗДАВА НАМЕСТЕН СТАН ВО АЕРОДРОМ - CEVAHIR SKY
СЕ ИЗДАВА НАМЕСТЕН СТА ...
СЕ ИЗНАЈМУВА600 EUR
AUDI A4
AUDI A4
СЕ ПРОДАВА8.750 EUR
CITROEN C4 EXLUSIVE *PANORAMA* 1.6
CITROEN C4 EXLUSIVE *P ...
СЕ ПРОДАВА6.950 EUR
Trosoben stan vo Aerodrom , Majchin Dom
Trosoben stan vo Aerod ...
СЕ ИЗНАЈМУВА300 EUR

НАШАТА МИСИЈА

„Да ви овозможиме технички и содржински најдобро подготвен електронски огласник, кадешто ќе можете едноставно и лесно да објавувате огласи и реклами, да ги продавате и нудите вашите производи и услуги и да пребарувате низ многуте категории и локации за да ги најдете предметите, услугите и понудите кои вам совршено ви одговараат.“