Цена: 22.000 EUR 22000 EUR Цена по договор
Контакт име Тифани
Телефон: 077/699-416
Локација

Локација

Ресен, Македонија
se-prodava-vikendica-na-prespansko-ezero.jpeg-9
se-prodava-vikendica-na-prespansko-ezero.jpeg-8
se-prodava-vikendica-na-prespansko-ezero.jpeg-7
se-prodava-vikendica-na-prespansko-ezero.jpeg-6
se-prodava-vikendica-na-prespansko-ezero.jpeg-5
se-prodava-vikendica-na-prespansko-ezero.jpeg-4
se-prodava-vikendica-na-prespansko-ezero.jpeg-3
se-prodava-vikendica-na-prespansko-ezero.jpeg-2
se-prodava-vikendica-na-prespansko-ezero.jpeg-1
Previous Next

Се продава викендица на Преспанско Езеро 

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 5750
Прикажано: 580
Обновено: 10:03 30-06-2022
Истекува: 10:03 30-05-2024
Во категории: Викендици

Детали за огласот

Површина на недвижност (m²): 80
Површина на плац (m²): 720

Опис на огласот

Се продава викендица на Преспанско Езеро - село Долно Дупени.

Плац 720 м2
Куќа 80 м2, сутерен + 1 кат, два влеза со по 2 соби и бања
Година на градба 80ти
Не е реновирана
Со струја и вода

Цена 22.000 Евра

Шифра С1792

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ