Цена: 8.000 MKD 8000 MKD
Контакт име JOVO
Телефон: 075700822
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Општина Тетово, Тетово, Македонија
IMG_20220717_103247
IMG_20220716_200205
IMG_20220716_200119
Previous Next

PRODAVAM TOCAK WHEELER

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 6062
Прикажано: 784
Обновено: 13:12 17-07-2022
Истекува: 13:12 16-06-2024
Во категории: Велосипеди и делови

Опис на огласот

PRODAVAM TOCAK WHEELER ALUMINSKI RAM 26 TRKALA

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ