Цена: 350 EUR 350 EUR
Контакт име LULASHKI PRODAZHBA
Телефон: 077 970 913
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Скопје, Македонија

LULASHKI prodazhba

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 8805
Прикажано: 108
Обновено: 14:28 01-02-2023
Истекува: 14:28 01-02-2024
Во категории: Услуги и Опрема

Опис на огласот

Prodavam LULASHKI za uhivanje, na golemo i malo. Za hoteli, luksuzni vili, kukji, gradini, terasi, restorani, kafichi, bazeni, plazhi. Od metal i drvo. Cena: 350 evra. Tel. 077 970 913

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ