Цена по договор
Контакт име Вацил
Телефон: +389 74 244 718
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Скопје, Македонија
Fevruarski Pohod 48 , 1000

Електро инсталатерски и безбедносни услуги

Детали за огласот

Број на оглас: 8662
Прикажано: 92
Обновено: 09:47 23-01-2023
Истекува: 09:47 23-01-2024
Во категории: Услуги и Опрема

Опис на огласот

Нудиме проектирање и изведба на Електрични инсталации, Видео надзор, Дојава за пожар, Контрола на пристап, Паркинг бариери, Видео домофонија на станбени и деловни објекти

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ