Цена: 500 MKD 500.00 MKD
Контакт име Миливоје Митевски
Телефон: 078473353
Објавено од
Локација

Локација

Општина Штип, Штип, Македонија
Христијан Карпош 6/2, 2000

Prevod od Makedonski na Slovenecki jazik i obratno

Детали за огласот

Број на оглас: 5919
Прикажано: 646
Обновено: 20:24 28-02-2023
Истекува: 00:12 09-06-2024
Во категории: Услуги и Опрема

Опис на огласот

Овластен судски преведувач од Штип врши превод од словенечки на македонски јазик и обратно.

Ovlasten sudski preveduvac od Stip vrsi prevod od slovenecki na makedonski jazik i obratno.

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ