Цена по договор
Контакт име mihajlo
Телефон: 071342156
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Македонија
bul.Vidoe Smilevski Bato 19 4/2, 1000
gumi Continental

gumi Continental

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 8639
Прикажано: 132
Обновено: 23:19 19-01-2023
Истекува: 23:19 19-01-2024
Во категории: Услуги и Опрема

Опис на огласот

polovni 4 zimski gumi Continental 235 -55-R 18 dot 5120

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ