Цена по договор
Контакт име Dimovski Ivo
Телефон: 071338376
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Македонија
Hristo Tatarcev 47-3-38, 1000
1675372273410
1664544473825
IMG_20210810_205917
IMG_20210916_195957
IMG_20211229_140544
IMG_20210803_172229
IMG_20210823_172949
IMG_20210920_171700
IMG_20221111_154752
IMG_20211030_162719
Previous Next

Renoviranje na Stanovi

Детали за огласот

Број на оглас: 8830
Прикажано: 187
Обновено: 06:31 03-02-2023
Истекува: 06:31 03-02-2024
Во категории: Услуги и Опрема

Опис на огласот

Izvedba na struja vodovod karton gips laminat krecenje gletovanje

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ