Цена по договор
Контакт име Мите
Телефон: 070258034
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Кичево, Македонија

Продавам електромотор

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 10346
Прикажано: 105
Обновено: 18:41 14-05-2023
Истекува: 18:41 13-05-2024
Во категории: Услуги и Опрема

Опис на огласот

Продавам електромотор, гаранција 2 години.

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ