Цена по договор
Контакт име Тифани
Телефон: 077-699-416
Локација

Локација

Ресен, Македонија

Плац на Преспанско Езеро село Коњско

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 3570
Прикажано: 842
Обновено: 23:05 26-02-2022
Истекува: 23:05 27-01-2024
Во категории: Плацеви и Ниви

Детали за огласот

Површина на плац (m²): 780

Опис на огласот

Се продава плац на Преспанско езеро, село Коњско - 100 м од обала.

Површина 780 м2
За градба на викендица
Има пат до плацот

Цена по договор

Шифра С704

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ