Цена: 299 MKD 299 MKD
Контакт име ATANAS
Телефон: 078335559
Објавено од
Локација

Локација

Општина Карпош, Скопје, Македонија
LONDONSKA 19, 1000
71fD3OErSSL._AC_SL1200_
Led Market Veligdenski popusti 2022-1200x1200px
8148DumQdWL._AC_SL1500_
71TGFBin2DL._AC_SL1001_
61pPuWP1PwL._AC_SL1001_
61C-ION-G2L._AC_SL1001_
Previous Next

RGB LED LENTA SET

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 4431
Прикажано: 1397
Обновено: 14:18 19-04-2022
Истекува: 14:18 19-03-2024
Во категории: Осветлување

Детали за огласот

Состојба: Ново
Произведено: 2022
Тип на осветлување: LED ленти
Боја на светлина: Мултиколорно
Боја: Друга боја

Опис на огласот

VELIGDENSKA PROMOCIJA NA RGB SET - VKLUCUVA 5 METRI RGB LENTA, RGB KONTRLER SO DALECINSKO I SODRZI ADAPTER NAPOJUVANJE OD 220 NA 12V. REDIVNA CENA 599 DENARI CENA NA AKCIJA 299 DENARI - AKCIJATA VAZI DO KRAJ NA MESECOT

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ