Цена: 5.000 MKD 5000 MKD
Контакт име n/a
Телефон: 078267720
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Општина Велес, Велес, Македонија
315525416_3172033976442366_4118742615100200732_n
315528559_1327475564722886_2069009979133163323_n
316038397_5606910696092507_3967243413309348438_n
Previous Next

Prodavam Velosiped MAX

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 7849
Прикажано: 233
Обновено: 12:42 18-11-2022
Истекува: 13:42 18-10-2024
Во категории: Останато

Опис на огласот

Se prodava velosiped MAX 5000den

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ