Цена по договор
Контакт име Petre Tanurovski
Телефон: 078 814 768
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Општина Карпош, Скопје, Македонија
ul Radika br.1-4/11, 1000
Baram zena za diskretno druzenje

Baram zena za diskretno druzenje

Детали за огласот

Број на оглас: 8810
Прикажано: 295
Обновено: 17:03 01-02-2023
Истекува: 17:03 01-02-2024
Во категории: Останато

Опис на огласот

Baram zenska osoba koja e polnoletna za diskretno druzenje

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ