Цена: 2 MKD 2 MKD
Контакт име Dolaine
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Македонска Каменица, Македонија

земете ја вашата возачка дозвола

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 10134
Прикажано: 89
Обновено: 08:17 27-04-2023
Истекува: 08:17 26-04-2024
Во категории: Останато

Опис на огласот

земете ја вашата возачка дозвола

Добро утро
Веќе нема да морате да се грижите за вашата возачка дозвола, да ја добивате онлајн без да ја положите лиценцата на мир и повеќе нема да треба да полагате испит доколку сте заинтересирани, ве молиме оставете ни порака на е-пошта:

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ