Цена: 500 MKD 500 MKD
Контакт име Iskender bitik
Телефон: 078866010
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Македонија
Alekso demnievski3/4, 1100
 Iskender birik

Iskender birik

СЕ КУПУВА

Детали за огласот

Број на оглас: 6302
Прикажано: 370
Обновено: 19:41 02-08-2022
Истекува: 19:41 02-07-2024
Во категории: Останато

Опис на огласот

Kupuvam nadvoresna guma za velosiped broj27.. 1 3/8+1.1/2

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ