Цена по договор
Контакт име Маја
Телефон: 070 397 266
Објавено од
Локација

Локација

Општина Карпош, Скопје, Македонија

Превод ангиско-македонски и обратно

Детали за огласот

Број на оглас: 8923
Прикажано: 73
Обновено: 14:54 10-02-2023
Истекува: 14:54 10-02-2024
Во категории: Останато

Опис на огласот

Превод на секаков вид на документи (мак-анг. и анг-мак) со и без судска заверка.
Цена по договор во зависност од комплексноста и обемноста на преводот.

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ