Контакт име Суад
Телефон: 070732606
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Општина Гази Баба, Скопје, Македонија
Александар македонски бр 61, 1000

Градежна компанија

Детали за огласот

Број на оглас: 8858
Прикажано: 58
Обновено: 04:14 06-02-2023
Истекува: 04:14 06-02-2024
Во категории: Останато

Опис на огласот

"ИАСА КОМПАНИ ДООЕЛ СКОПЈЕ"

Kомплетно реновирање и уредување на вашиот дом, канцеларија, деловен простор.
- Бетонирање и поставување на кошулица.
- Рушење и демонтажа со отстранување на шут.
Изработка од ГИПС КАРТОН на :
- Преградни ѕидови, спуштени плафони, скриени светла...
- МОЛЕРАЈ и ГЛЕТОВАЊЕ на ѕидови.
-Поставување на плочки, ламинат, паркет(стружење,лакирање).
- Електрика и водовод.
- Изолација (внатрешна и надворешна)
- Аломиниумски и PVC (врати и прозори)
-Машински конструкци од челик и инокс.
Специјален попуст за целосно реновирање !!!

Контакт телефон: 070/732-606
070/361-710

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ