Цена: 600 MKD 600 MKD
Контакт име Масажерско студио Феникс
Телефон: 071627076
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Општина Центар, Скопје, Македонија
Масажа

Масажа

Детали за огласот

Број на оглас: 7927
Прикажано: 211
Обновено: 20:24 22-11-2022
Истекува: 20:24 22-11-2023
Во категории: Останато

Опис на огласот

Масажерско студуо Феникс
Масажа со восок 600 денари
Тајландска масажа 1000 денаеи

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ