Цена: 2.000 MKD 2000 MKD
Контакт име Kristina
Телефон: 075807672
Објавено од
Локација

Локација

Општина Центар, Скопје, Македонија
Centar, 1000
chrome_screenshot_1662119753755
272523455_106152225308045_4632507166776031219_n
Previous Next

Masaza Masazi

СЕ БАРА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ

Детали за огласот

Број на оглас: 8355
Прикажано: 268
Обновено: 05:25 26-12-2022
Истекува: 05:25 26-12-2023
Во категории: Останато

Опис на огласот

Kontakt na tel.12-22h 075807672

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ