Цена: 2.000 MKD 2000 MKD
Контакт име Sia
Телефон: 075210157
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Општина Бутел, Скопје, Македонија
Tale hristov , 1000
0FFFFC4A-A05F-40C2-B614-FEE44CF54754
9B30BD41-6C84-4250-8A5F-76240EF64702
F5ABBB27-F919-410F-9968-6F80404AF075
Previous Next

Kufer XXL

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 7862
Прикажано: 71
Обновено: 15:17 19-11-2022
Истекува: 16:17 19-10-2024
Во категории: Останато

Опис на огласот

Se prodava kufer germanski XXL golemina

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ