Цена: 70.978 MKD 70978 MKD
Контакт име Todor Kralev
Телефон: 079332771
Објавено од
Локација

Локација

Општина Гевгелија, Гевгелија, Македонија
Ulica Vaso Karajanov 17, 1480 Gevgelija, North Macedonia, 1480
Screenshot (22592)
Screenshot (22593)
Screenshot (22596)
Screenshot (22597)
Screenshot (22604)
Screenshot (22605)
Screenshot (22606)
Screenshot (22607)
Screenshot (22608)
Screenshot (22616)
Screenshot (22617)
Screenshot (22618)
Screenshot (22619)
Screenshot (22621)
Previous Next

челична арматура железни прачки

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 4388
Прикажано: 1795
Обновено: 19:49 15-04-2022
Истекува: 19:49 15-03-2024
Во категории: Останато

Детали за огласот

Состојба на недвижност: Ново
Произведено: 2022
Опрема: Празно

Опис на огласот

Стандард: ASTM
Оценка: HRB400
Должина: 12 метри, 12 метри
Место на потекло: Шандонг, Кина
Име на брендот: Ganquan
Број на модел: 12
Примена: градежна индустрија
Толеранција: ± 1%
Услуга за обработка: свиткување, заварување, обложување, сечење, удирање
Легура или не: Нелегура
Време на испорака: во рок од 7 работни дена
Име на производ: Деформирана челична шипка
Техника: Топло валани
MOQ: 100 ЕЕЗ
Облик: Тркалезна HRB335 HRB400 HRB500
Услови за плаќање: 70% авансно TT + 30% салдо
Сертификација: ISO
Дијаметар: 6/8/10/12/16/20/22mm
Употреба: Градежништво
Тип: јаглероден конструктивен челик

Дијаметар: 1/1,5/2/3/5/6/8/9/10/12/15/16/18/20/22/30/40/50mm

===========================================

Стара Цена = 121.994 денари (1.983,64 Еу / УС $ 2.218,07)

Нова Цена = 88.723 денари (1.442,65 Еу / УС $ 1.613,15)

Цена за членовите на БУДОШОП = 70.978 денари (1.154,12 Еу / УС $ 1.290,52)

===========================================

НАПОМЕНА = минимална нарачка од 10 тони

НАПОМЕНА = Рок на испорака 20 – 30 дена после извршената уплата

===========================================

НАПОМЕНА – После секои 750 тони нарачани од ваша страна (во рок од 2 години) добивате нов електричен SUV QINGZHOU автомобил.

НАПОМЕНА – 70 % авансно плаќање, а другите 30% на денот на пристигнувањето на робата за царинење во Гевгелија

===========================================

БЕСПЛАТНА Испорака до Вашата адреса

===========================================
Видео

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ