Цена: . MKD . MKD
Контакт име Трпе Занов
Телефон: 078381599
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Валандово, Македонија
Валандово
received_760064641777353-01
received_1958520141203685-02
received_547537450480304-02
Previous Next

Се продава печка на дрва

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 6574
Прикажано: 598
Обновено: 09:01 19-08-2022
Истекува: 09:01 19-07-2024
Во категории: Останато

Детали за огласот

Боја: Црна

Опис на огласот

Се продава печка на дрва. Добро сочувана, во исправна состојба.
Цена по договор.
Телефон за информации :
Трпе Занов 078381599

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ

Masaza Masazi
2.000 MKD