Цена: 250 MKD 250 MKD
Контакт име Симонида
Телефон: 071 728 399
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Скопје, Македонија

Помош при учење

Детали за огласот

Број на оглас: 8586
Прикажано: 145
Обновено: 20:33 16-01-2023
Истекува: 20:33 16-01-2024
Во категории: Образование и Обуки

Опис на огласот

Стручно лице нуди помош при учење за деца од основно училиште. Еден час трае 60 минути. Работам исклучиво кај вас дома. За родителите консултациите се бесплатни. Успехот е загарантиран.

Други огласи од Огласувачот