Контакт име Дијана Митрова
Телефон: 071 382 231
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Гевгелија, Македонија
Негорци, Општина Гевгелија, Југоисточен СР, 1483, Северна Македонија, 1483

Шампон и паковање против опаѓање на коса

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 6845
Прикажано: 261
Обновено: 10:39 15-09-2022
Истекува: 10:39 15-08-2024

Опис на огласот

Сакате убава и бујна коса која не опаѓа и сјае??

Се што треба да направите е да започнете со користење на лимесовиот благ шампон за секој ден и паковањето(маска)за коса.

Не двоумете се порачајте ги овие два фантастични производи и уверете се во нивниот квалитет!

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ