Цена: 4.600 MKD 4600 MKD Цена по договор
Контакт име Dalibor
Телефон: 076260519
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Македонија
inbound8938223814995772088
inbound2760719283886328915
inbound1272480986165703836
inbound254957524060728541
inbound6610348287743452102
Previous Next

Renaut megan coupe 1.4t

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 7877
Прикажано: 177
Обновено: 16:44 20-11-2022
Истекува: 16:43 20-11-2023
Во категории: Megane

Детали за огласот

Состојба: Половно
Регистрација: Македонија
Регистрирано до: 11-2023
Километража (км): 180.000
Тип на каросерија: Купе
Произведено: 2010
Менувач: Мануелен
Гориво: Бензин
Потрошувачка на гориво: 9л /100км
Зафатнина на мотор (cm³): 1000-1499
Боја: Бела