Цена: 3.000 MKD 3000 MKD
Контакт име л
Телефон: 070539772
Објавено од
Локација

Локација

Општина Прилеп, Прилеп, Македонија

Продавам мебел

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 6462
Прикажано: 545
Обновено: 14:09 10-08-2022
Истекува: 14:09 10-07-2024
Во категории: Мебел

Детали за огласот

Состојба: Половно
Наменето за: Дневна соба
Боја: Темно сина

Опис на огласот

Се продава гарнитура за седење
Цена 3000 ден.
контакт 070 539772

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ