Цена: 1.500 MKD 1500 MKD
Контакт име Kristina
Телефон: 075807672
Објавено од
Локација

Локација

Општина Центар, Скопје, Македонија
Centar, 1000
chrome_screenshot_1662119753755
272523455_106152225308045_4632507166776031219_n
Previous Next

Masaza skopje

СЕ БАРА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ

Детали за огласот

Број на оглас: 7869
Прикажано: 1623
Обновено: 16:50 16-06-2023
Истекува: 00:11 20-10-2024
Во категории: Масажа и Релакс

Опис на огласот

Kontakt na tel.12-22h 075807672 2000 denari

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ