Цена: 2.000 MKD 2000 MKD
Контакт име Kristi
Телефон: 075807672
Објавено од
Локација

Локација

Општина Центар, Скопје, Македонија
Centar, 1000
chrome_screenshot_1662119753755
IMG-1c1d39ac9ce090011be6c57be3ee3d53-V
Previous Next

Masaza Masazi skopje kristi

СЕ БАРА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ

Детали за огласот

Број на оглас: 9223
Прикажано: 358
Обновено: 12:31 03-03-2023
Истекува: 12:16 02-03-2024
Во категории: Масажа и Релакс

Опис на огласот

Kontakt na tel.12-22h 075807672 2000 denari

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ