Цена: 2.000 MKD 2000 MKD
Контакт име Kristina
Телефон: 075807672
Објавено од
Локација

Локација

Општина Гази Баба, Скопје, Македонија
Skopje
img_3_1682104403992
img_1_1682104389035
Previous Next

Masaza skopje

Детали за огласот

Број на оглас: 10333
Прикажано: 426
Обновено: 03:58 13-05-2023
Истекува: 03:59 12-05-2024
Во категории: Масажа и Релакс

Опис на огласот

Kontakt na tel.12-22h 075807672 2000 denari

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ