Цена: 2.000 MKD 2000 MKD
Контакт име Kristina
Телефон: 075807672
Објавено од
Локација

Локација

Општина Гази Баба, Скопје, Македонија
Skopje, 1000
img_1_1682104389035
img_3_1682104403992
Previous Next

Masaza Masazi

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 12340
Прикажано: 550
Обновено: 23:30 30-10-2023
Истекува: 23:31 29-10-2024
Во категории: Масажа и Релакс

Опис на огласот

Kontakt na tel.12-22h 075807672 2000 denari

Други огласи од Огласувачот