Цена: 2.000 MKD 2000 MKD
Контакт име Kristina
Телефон: 075807672
Објавено од
Локација

Локација

Општина Центар, Скопје, Македонија
Centar, 1000

Masaza skopje

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 5620
Прикажано: 2630
Обновено: 19:58 24-06-2022
Истекува: 19:58 24-05-2024
Во категории: Масажа и Релакс

Опис на огласот

Kontakt na tel.12-22h 075807672 2000 denari

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ