Цена: 2.000 MKD 2000 MKD
Контакт име Kristina
Телефон: 075807672
Објавено од
Локација

Локација

Општина Центар, Скопје, Македонија
Centar, 1000
81334190_174456293955675_5034005501193486336_o
272523455_106152225308045_4632507166776031219_n
Previous Next

Masaza masazi

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 5442
Прикажано: 1842
Обновено: 12:45 16-06-2022
Истекува: 12:50 16-05-2024
Во категории: Масажа и Релакс

Опис на огласот

Kontakt na tel.12-22h 075807672 2000 denari

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ