Цена: 220 EUR 220 EUR
Контакт име Miranda
Телефон: +37126358846
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Валандово, Македонија
video-www_instagram_com-165061306119310
image_search_1674325577208
video-www_instagram_com-165061333731519
Previous Next

Кученцата Бигл се подготвени сега.

Детали за огласот

Број на оглас: 9928
Прикажано: 141
Обновено: 11:02 11-04-2023
Истекува: 11:02 10-04-2024
Во категории: Мали миленици

Опис на огласот

Кученцата ќе си заминат: Договор за продажба на пакет со храна со чипчиња со црви и нивната омилена играчка. Ќе ги продаваме кученцата само на луѓе со искуство со оваа раса или луѓе кои истражувале и се уверени дека знаат и разбираат што е вклучено во поседувањето боксер.

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ