Цена: 240.000 EUR 240000 EUR
Контакт име BlackSTONE недвижности
Телефон: 075 988 602
Локација

Локација

Општина Кисела Вода, Скопје, Македонија
Кавалска, 1000

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО КИСЕЛА ВОДА - ВО ПРЖИНО - 240м2

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 8706
Прикажано: 160
Обновено: 23:24 24-01-2023
Истекува: 23:24 24-01-2024
Во категории: Куќи

Детали за огласот

Состојба на недвижност: Реновирано
Произведено: 1988
Опрема: Наместено
Површина на недвижност (m²): 240
Површина на плац (m²): 260
Број на спрат: 2 спрат
Спални: 6
Бања: 3
Недвижноста располага со: Гаража за 1 возило, 2+ Паркинг места, 2 Балкони

Опис на огласот

ШИФРА: 1103V
ЦЕНА: 240.000 €
КОНТАКТ: 075 988 602


Се продава куќа во Пржино со вкупна површина од 240м2, по 80м2 на кат. Куќата има сутерен, приземје + 2 ката. Комплетно е реновирана и има дворна површина околу 260м2. Располага со гаражно место + паркинг во дворот. Греењето е на сопствено парно на струја.

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ