Цена по договор
Контакт име Srdjan
Телефон: +38163364748
Објавено од
Локација

Локација

Странство
aiber_image_2023-01-30_13-53-33-316
aiber_image_2023-01-30_13-54-23-687
aiber_image_2023-01-30_13-54-23-767
aiber_image_2023-01-30_13-54-23-868
viber_image_2023-01-30_13-51-34-674
viber_image_2023-01-30_13-51-34-761
viber_image_2023-01-30_13-53-00-124
viber_image_2023-01-30_13-53-00-189
Previous Next

Bulmastif stenci

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 8799
Прикажано: 127
Обновено: 21:46 31-01-2023
Истекува: 21:46 31-01-2024
Во категории: Кучиња

Опис на огласот

Ostenjeni 30.12.2022
Neguju se sa puno ljubavi I paznje.
Na raspolaganju 2 zenke I 2 muzjaka.
Jako Perspektivno leglo.
Otac: NAHUEL GAMEKEEPERS OF WUTHERING HIGHTS
// JCHSRB, CHSRB, 16PRIM, 15CAC, 6CACIB 25BOB //

Majka BJONS /5/

Za Vise slika I informacija kontakt na telefon iz oglasa:
+38163364748

Jakovo, Surčin, Srbija

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ