Цена по договор
Контакт име Zorica
Телефон: +381642057347
Објавено од
Локација

Локација

Странство
331084535_554237863336684_6043401148562573189_n
331087183_1818310801903392_8674674141431334887_n
331238239_721549349458916_1628782780007225404_n
331301159_1392503114857306_5288578845742751888_n
331310462_1253060325288599_6481858610765185448_n
331381684_683776596765340_5182878058892419584_n
Previous Next

Pomeranski Špic PRELEPI štenci

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 9037
Прикажано: 124
Обновено: 23:58 17-02-2023
Истекува: 23:58 17-02-2024
Во категории: Кучиња

Опис на огласот

Štenci pomeranskog špica oba pola, vakcinisani, očišćeni od parazita.
Oštenjeni 27.10.2022.godine, od roditelja težine do 3 kg.
Cena od 400 evra.

Kontakt telefon: +381642057347

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ