Цена по договор
Контакт име +37063204763
Телефон: 063204763
Објавено од
Локација

Локација

Ресен, Македонија
10000
IMG-20210111-WA0006
Copy of IMG-20210111-WA0002
Previous Next

Се продаваат прекрасни кученца Акита.

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 5486
Прикажано: 482
Обновено: 10:42 18-06-2022
Истекува: 10:42 18-05-2024
Во категории: Кучиња

Опис на огласот

Се продаваат прекрасни кученца Акита.

Сега имаме достапни машки и женски кутриња, добри со деца и други домашни миленици околу нив. Ажурирано за вакцинирање и вакцинација и доаѓа со некои работи. за повеќе информации и слики доколку сте заинтересирани. Whatsapp me…+37063204763
Вибер ме……. + 447535272098

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ