Цена: 260 EUR 260 EUR Цена по договор
Контакт име Jennifer
Телефон: 0679671804
Објавено од
Локација

Локација

Кратово, Македонија
1 Lisopada 04, 1250
frenchbulldogs_newjersey~p~CcS50L1L_GT~4
frenchbulldogs_newjersey~p~CcS50L1L_GT~1
frenchbulldogs_newjersey~p~CcS50L1L_GT~2
frenchbulldogs_newjersey~p~CcS50L1L_GT~3
Previous Next

Се продаваат убави кутриња од француски булдог

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 7887
Прикажано: 60
Обновено: 10:51 21-11-2022
Истекува: 10:51 21-11-2023
Во категории: Кучиња

Опис на огласотСе продаваат четири кученца од француски булдог Нашите кученца се одгледуваат верно на расата, за ревијални цели, со одлично здравје, темперамент и конформација. Контактирајте не на whatsapp преку текст +237679671804

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ