Цена: 200 MKD 200 MKD
Контакт име Анастасија
Телефон: 077 992 094
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Општина Прилеп, Прилеп, Македонија
Margara 81, 7500
IMG_20230417_171128
111737
Previous Next

Книги

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 10005
Прикажано: 79
Обновено: 20:50 17-04-2023
Истекува: 20:50 16-04-2024

Детали за огласот

Состојба: Половно
Тип на формат: Печатено

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ

Masaza Masazi
2.000 MKD