Цена: 4.000 MKD 4000 MKD Цена по договор
Контакт име Monika
Телефон: 078247449
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Општина Кисела Вода, Скопје, Македонија
Malesevska bb, 1050
20230125_203314
20230125_203314
20230125_203303
Previous Next

Harmonika

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 8722
Прикажано: 87
Обновено: 22:35 29-01-2023
Истекува: 20:49 25-01-2024

Опис на огласот

Prodavam harmonika mala

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ