Цена по договор
Контакт име Miki
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Македонија
IMG-5483248588699fae38fafc2863e9890f-V
received_914008609758797
IMG-abf9665ad784a35003e400dce6b40a41-V
Previous Next

Prodavam stolici

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 8128
Прикажано: 47
Обновено: 15:44 08-12-2022
Истекува: 15:44 08-12-2023
Во категории: Дом и Градинарство

Опис на огласот

Продавам столици на големо и мало, за чајџилници и ресторани. Од пет врсти по сто комада. Цена поволна. Моб. 077970913

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ