Цена: 3.000 MKD 3000 MKD Цена по договор
Контакт име Ване
Телефон: 074-600-628
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Општина Штип, Штип, Македонија
duzlak, 2000
IMG_20221012_105648
IMG_20221012_120538
IMG_20220823_161917
IMG_20220823_161904
IMG_20220816_124756
СЕРВИС НА ВОДОВОД.jpg 2
IMG_20220823_174630
Previous Next

ВОДОИНСТАЛАТЕР

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 8150
Прикажано: 75
Обновено: 19:53 09-12-2022
Истекува: 19:53 09-12-2023

Опис на огласот

вршиме сервис на водовод и кршење со торна за повеќе информации на тел или емаил.

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ