Цена: 7.500 MKD 7500 MKD Цена по договор
Контакт име Даниел
Телефон: 077706103
Објавено од
Локација

Локација

Кратово, Македонија
1360
IMG_20220405_160910
IMG_20220405_160918
IMG_20220405_160925
IMG_20220405_161015
IMG_20220405_161020
IMG_20220405_161025
IMG_20220405_161037
IMG_20220405_161055
IMG_20220405_161059
IMG_20220405_161104
Previous Next

Гитарски Процесор Digitech rp2000 (procesor, pedal

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 4189
Прикажано: 687
Обновено: 15:54 05-04-2022
Истекува: 15:54 05-03-2024

Опис на огласот

Гитарски Процесор Digitech rp2000, врвен, квалитетен дигитален звук најблизок до стариот добар аналоген звук, со звук на многу познати лампашки гитарски појачала.
Доаѓа со адаптер за струја.

Изработен од нерѓосувачки челик со висок квалитет и 6 квалитетни педали + 1 педала која може да се намести за (гласност / volume, Wah, Gain...).

Процесорот има многу опции и додатоци:
* Штимер (tuner)
* можност за 32 банки со вкупно 128 ефекти (64 фабрички и 64 лични) со по 4 ефекти во секоја банка спремни за свирка
* бајпас на секој ефект (доколку не сакате да биде вклучен)
* FX Mode - на секој од пачовите можете да му вклучите FX Mode, за да исклучивате или вклучувате
delay, echo... додека свирите на тој ефект
* Red и Green кабинет со Control педалата можете на менувате кабинет.
* На Control педалата можете да подесите што сакате да се вклучи по ваша желба за секој ефект (wah, delay, cabinet, eq, reverb......)
* На големата педала (expression pedal), можете да наместите за што да ви користи за секој звук посебно, гласност, gain, вклучување или исклучување на ефекти или опции, wah .....), сензитивност на педалата.....
* Има ритам машина со повеќе ритмови, за вежбање додека свирите
* Learn a lick (looper, лупер, снима што свирите и пожете да вежбате врз тоа)
* Можност за вклучување на микрофон и користење на TAKLKER во вашите ефекти (да го менува вашиот глас на микрофонот према свирењето на гитарата)
* МИДИ приклучок
* JamAlong - доста добра опција за приклучување на компјутер или телефон преку аудио кабел, и да си пуштите музика backing tracks - за да вежбате или свирите истовремено (без музичка картица)
* Приклучок за слушалки, доста квалитетен звук, да свиирите и вежбате без да сметате никому
* Појачување (бустирање) на гласноста на целата педала директно

Имам оставено одлични лични ефекти кои ги имам користено.

*Плус со педалата давам гратис ЦД со колекција на ефекти креирани од корисници, кои неможат да се најдат на интернет и можете да ги направите и подесите сами.

*Испечатен прирачник со инструкции.

Прочитајте рецензија за тоа колку е дпбар:
https://en.audiofanzine.com/electric-guitar-multi-effects/digitech/RP2000/user_reviews/r.117212.html

Видео

Видео

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ