Цена: 1.500 MKD 1500 MKD
Контакт име Бојан
Телефон: 078362163
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Прилеп, Македонија
7500
E3D56057-BBA7-4B90-9AE4-9DE5A0F22B5A
4296B721-E6E4-484E-A1CD-E5DE66F4A9EC
FEE6D48D-BFBB-4E72-83A2-A66DEA67A5C2
FF056E27-BFC6-4474-ABE5-3067B6D9F6B1
04993A80-19B7-4458-9B35-0450295E91B6
Previous Next

Gree мулти готвач на пареа (НОВ)

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 6990
Прикажано: 369
Обновено: 09:45 27-09-2022
Истекува: 09:45 27-08-2024

Детали за огласот

Состојба: Ново
Боја: Бела

Опис на огласот

Се продава нов не отпакован GREE кукер на пареа .
Кукерот е купен нов , се продава бидејќи ги имам повеќе .
Кукерот може да го погледнете на следниот линк

https://mall.gree.com.mk/index.php/product/multikuker/

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ