Цена: 150 EUR 150 EUR
Контакт име Goce
Телефон: 077 951 004
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Општина Кичево, Кичево, Македонија
[email protected] , 6250
85479b90d4d55f8f7b65c31e1d5f9449.jpeg
c5ef26b97b3099ca9f215396c218b11f
Previous Next

Се продаваат фрижидер и машина за перење

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 9650
Прикажано: 122
Обновено: 03:10 24-03-2023
Истекува: 03:10 23-03-2024

Детали за огласот

Боја: Бела

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ